Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

01.02.2011

Лекції міжнародного експерта із Голландії

nf_110117_1.jpg

nf_110117_2.jpg


У Національному гірничому університеті постійно відбуваються зустрічі з фахівцями бізнес-структур задля підвищення професійного рівня студентства. Цього разу відділ міжнародних освітніх проектів НГУ подав заявку про співробітництво до Голландського фонду PUM, що спеціалізується на роботі з міжнародними експертами. За сприяння фонду кращі студенти подорожують країнами, де діляться своїм досвідом з іншими. З цією метою в НГУ нещодавно завітав Петер Шальк, який багато років працював одним із топ-менеджерів голландської кампанії Ned Car, що займається виробництвом машин Volvo і Mitsubishi.

Упродовж десяти днів Петер Шальк читав лекції з міжнародних транспортних перевозок студентам автотранспортного технікуму НГУ, кафедр управління на транспорті й автомобілів та автомобільного транспорту НГУ. Досвід і знання голландського лектора дали наочне уявлення про ведення міжнародного транспортного бізнесу. Адже Петер Шальк, за допомогою ще й презентацій, продемонстрував професійні особливості транспортної діяльності.

У дні перебування міжнародного експерта йшлася розмова про подальше співробітництво. Воно базуватиметься на обміні досвідом і підвищенні кваліфікації молодих фахівців.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт