Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

03.04.2011

Перебування у Національному гірничому університеті делегації Есслінгського університету прикладних наук

nf_110117_1.jpg

nf_110117_2.jpg

nf_110125_3.jpg

3 квітня у Національному гірничому університеті пройшла робоча зустріч делегації Есслінгського університету прикладних наук з ректором НГУ академіком НАН України Геннадієм Півняком, професорами Олександром Бештою, Михайлом Рогозою, Олексієм Івановим, Володимиром Слєсарєвим.

Наступного дня німецькі колеги взяли участь у роботі міжкафедрального наукового семінару, де було розглянуто дисертаційну роботу аспіранта Сергія Фурси.

З науково-педагогічними працівниками Інституту електроенергетики НГУ 4 квітня було проведено «круглий стіл», під час якого презентувалися пропозиції ІЕЕ щодо подальшої співпраці з факультетом електротехніки та мехатроніки ЕУПН.

Окрім того, представники Есслінгського університету прикладних наук поспілкувалися з кращими студентами-старшокурсниками та аспірантами Інституту електроенергетики НГУ.

У ході обговорення розглядалися питання подальшого співробітництва, тематики спільних наукових проектів, спільного керівництва магістерськими роботами, поширення тематики спільних наукових проектів, а також навчання студентів НГУ і ЕУПН за індивідуальними навчальними планами.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт