Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

26.05.2011

Молоді вчені НГУ на щорічному форумі-конкурсі молодих вчених «Проблеми надрокористування»

nf_110117_1.jpg

nf_110117_2.jpgnf_110125_3.jpg

Нещодавно делегація молодих науковців НГУ відвідала чарівну «північну столицю» Російської Федерації, багатий історичний і культурний центр місто Санкт-Петербург. Метою відрядження став щорічний форум-конкурс молодих вчених «Проблеми надрокористування», що проводився з 20 по 22 квітня 2011 р. у Санкт-Петербузькому гірничому університеті, першому технічному ВНЗ РФ.

У форумі взяли участь восьмеро талановитих представників Національного гірничого університету. Четверо з них представляли кафедру підземної розробки родовищ: доцент В.Ю. Медяник – голова делегації, асистент Д.В. Мальцев, аспірант Є.В. Тимошенко та студент Р.В.Зубер (гр. ГІ-08-2). Також до складу делегації увійшли аспірант кафедри відкритої розробки родовищ О.О. Шустов, аспірант кафедри геології Д.В. Яцина, аспірант кафедри електричних машин А.К. Чугунов і студентка групи ГГ-07-3 А.Е. Самоделок. Всього у форумі взяли участь представники 63 вищих навчальних закладів з 17 країн світу, що підтверджує його високий науковий і організаційний рівень.

Молоді науковці НГУ представили настільки цікаві й актуальні на сьогодні наукові доповіді, що викликали жваве обговорення серед елітних членів експертної комісії. Кожен представник НГУ нагороджений пам’ятним дипломом учасника форуму-конкурсу. За результатами заслуховування доповідей аспірант кафедри відкритої розробки родовищ О.О. Шустов виборов I місце у номінації «Кращий молодий вчений» у секції «Видобуток рудної і нерудної сировини».

Можна зробити висновок, що делегація НГУ представила актуальні наукові напрями і підтвердила високий кваліфікаційний рівень при підготовці фахівців.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт