Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

01.07.2011

Випускний бал-2011 у Національному гірничому університеті

nf_110117_1.jpg


nf_110117_2.jpg


nf_110125_3.jpg

У Національному гірничому університеті 24 червня усьоме відбувся урочистий  вечір для випускників 2011 року, що пройшов у  традиціях класичного балу. Для участі в ньому запрошено кращих із кращих 140 студентів-випускників цього року. Традиційно випускний бал пройшов під егідою Асоціації випускників НГУ.

Під урочисті звуки фанфар ректор НГУ Геннадій Півняк оголосив про відкриття балу і запросив випускників і присутніх до першого танцю (полонезу). Упродовж свята триває нагородження кращих випускників з усіх дев’яти факультетів. У різних номінаціях прозвучали імена випускників: Анни Ковальової з електротехнічного факультету, Едгарда Манукяна з гірничого факультету, Марини Шульги з факультету менеджменту, Сергія Федоряченка з механіко-машинобудівного факультету, Юлії Суглобової з факультету інформаційних технологій та інших.

А бал у холі головного корпусу триває. Мазурка змінюється менуетом,   весела полька чергується з  прем’єрним  «Ча-ча-ча». Випускники готувалися до прощального балу не один місяць. Тож з неприхованим захопленням гості й усі присутні дійства спостерігали за вируючими парами. А ректор Монтан університету з Австрії, професор Вегшайдер, не втримався від чарівних звуків вільного вальсу й закружляв з однією з випускниць серед інших пар вихованців гірничого. Почесні гості балу, учасники наради ректорів університетівчлени Міжнародного університету ресурсів (IUR): професор Карстен Дребенштедт (ТУ “Фрайберзька гірнича академія”,ФРН); професор Петр Чая (“Краківська гірничо-металургійна академія ім.С.Сташиця”, Польща); професор Вольфхард Вегшайдер (ректор Монтан університету, Леобен, Австрія); професор Бернд Майер (ТУ “Фрайберзька гірнича академія”,ФРН);   Михайло Іванов (Санкт-Петербурзький державний гірничий інститут ім. Г.В. Плєханова, РФ), –  приємно вражені таким яскравим святом.

За традицією обирають Короля і Королева балу. Цього разу поталанило  Михайлу Боднару і Еліні Китайгорі . Вони і розпочали останній вальс, на який запросили всіх випускників.

Звучить напутнє, по-батьківськи щире слово ректора НГУ Геннадія Півняка. Він вручає випускникам запалений факел – символ єдності поколінь гірників.

Прощавай, пристань студентської юності!


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт