Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

07.09.2012

Англійський інженер Елвін Роджерз в НГУ

На початку вересня на кафедрі іноземних мов Національного гірничого університету пройшла зустріч студентів із інженером музею швейної техніки у Великій Британії Елвіном Роджерзом. Хоча до Дніпропетровська він приїжджає вкотре, зі студентами зустрічається вперше. 

«Мені надзвичайно приємно знати, що молодь гірничого із захопленням оволодіває інженерними спеціальностями, – зазначив Елвін Роджерз. – Це мені до душі, тому впевнився: зі студентами виникне багато спільних тем». 

Під час зустрічі Елвін Роджерз розповів про свою діяльність у Великій Британії. У невеликому містечку він працює інженером музею швейної техніки, де дбає про справність раритетних двигунів для виробництва тканин. Але пан Роджерз знаний не тільки своєю майстерністю, а й освіченістю в історії текстильної техніки. Свої знання розділив зі студентською молоддю. Говорив і про родинне життя: Дніпропетровськ англієць відвідує не заради важливих справ – це мала батьківщина його дружини. Сюди вони приїжджають майже щорічно, а мешкають неподалік гірничого університету.

Для студентів кафедри іноземних мов НГУ спілкування з Елвіном Роджерзом стало хорошою практикою в англійській мові. Зацікавленість закордонним життям викликала багато питань. Щирий діалог ще раз підтвердив думку – знання мови стирає географічні кордони і розкриває нові можливості у пізнанні світу й своєї професії.

ІАЦ НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт