Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

12.09.2011

90 років кафедрі систем електропостачання

nf_110912_1.jpg
nf_110912_2.jpg
nf_110912_3.jpg

На початку вересня кафедра систем електропостачання відзначила свій історичний ювілей - 90 років від дня заснування.

На свято завітали почесні гості, випускники різних років, співробітники. З нагоди ювілею присутні подивилися фільм про історію кафедри CE НГУ. На спеціальному стенді солідно представлено численні наукові праці відомих вчених кафедри, становлення і розвиток якої пов’язано з іменами видатних вчених у галузі електротехніки: першого завідувача професора Г. Є. Євреїнова, професорів С. А. Волотковського, В. Б. Уманського, Н. Є. Куваєва, академіка Г. Г. Півняка, доцента С. М. Майміна. Прозвучали вітання та слова подяки на адресу цього підрозділу НГУ, а також присутніх у залі гостей і виступаючих, в житті кожного з яких кафедра зіграла певну роль.

Ректор НГУ, завідувач кафедрою зазначив: "Кафедра живе завдяки нашим студентам, якби не було їх, не було б і нас з вами, шановні колеги. Тому і як колишній студент, і як завідувач кафедрою, - підкреслив ректор,- розуміючи стосунки професорів зі студентами у навчальному процесі, можу зробити висновок – не досить бездоганно володіти матеріалом, - важливо також вміти зацікавити й долучити майбутніх молодих фахівців, і що найголовніше - не відвернути їх від науки. Головне в досягненні максимального результату нашої з вами роботи – це толерантність, виваженість і небайдужість".

Ювілей зібрав колишніх студентів з усіх куточків України і навіть з окремих держав і підтвердженням цьому стало прибуття зі Сполучених Штатів Америки випускника кафедри Володимира Гончарова.

До щирих вітань адміністрація НГУ додала нагороди та дипломи почесним членам кафедри, серед яких М.М. Білий, Г.А. Кігель, В.Д. Трифонов, А.М. Корольов, О.І. Ковальська, І.І. Іванов та Інші.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт