Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

08.12.2011

«Majesty of Marketing conference for the students and junior research stuff» в НГУ

7 та 8 грудня в Національному Гірничому університеті  в шосте пройшла конференція «Majesty of Marketing conference for the students and junior research stuff»

 

До складу журі цьогорічної конференції увійшли: Юрій Тимофійович Хоменко, проректор з навчальної роботи, Олександр Іванович Шаров, професор, директор Інституту економіки, Бардась Артем Володимирович, декан факультету менеджменту,  представник російського університету РУДН, в минулому випускниця Гірничого університету, Сопілка Наталя Юріївна, Світлана Іванівна Кострицька, професор, завідувач кафедри іноземних мов, Сергій Михайлович Довгань, професор та організатор конференції Пілова Катерина Петрівна.

 

За словами Юрія Тимофійовича, така конференція стала вже доброю традицією в університеті. Подібні заходи можуть стати поштовхом до започаткування суспільної організації в НГУ. До речі, в університеті і до сьогодні немає суспільної організації маркетологів. Але не виключено, що такі конференції стануть тільки початком цього процесу

 

 «Я вдячний інституту економіки, а цукеркою сьогоднішньої зустрічі стане конкурс відео-фільмів» -  відзначив Хоменко.

 

Олександр Іванович Шаров зазначив, що «Вже шостий раз проходить конференція - і це класно! Добре, що тут багато студентів. Завдяки таким зустрічам збагачуються навички та вміння, додається досвіду, адже зараз ви працюєте на себе.  Кафедра сприяє тому, аби зробити з вас спеціалістів. Тож бажаю вам активності і креативності.».

 

Декан факультету менеджменту Бардась Артем Володимирович побажав студентам успіхів, зазначивши, що «той, хто йде, обов’язково здолає».

 

На конференцію завітали студенти з університетів Києва. Львова та Одеси, а також представники Гірничого університету. Багато хто з учасників виступає та відвідує подію не вперше.

 

Перемогти можна було у багатьох категоріях. Перші три номінації, а також приз глядацьких симпатій, приз найкращому майстру дискусій, не оминули увагою і найкращу доповідь

 

Цього року студенти 3 курсу НГУ знімали відео ролики про рідний університет. Всього було 6 творчих груп та дві поза конкурсні роботи. Також до уваги присутніх були представлені рекламні плакати аналогічної тематики. Учасники конференція виступили з цікавими презентаціями на актуальну тематику сучасного світу маркетингу. Обговорювались навіть такі неоднозначні теми, як сексизм у рекламі, злиття та поглинання на ринку та багато іншого.

 

Переможні грамоти та приємні подарунки отримали Цоцко Вікторія,   Марущак Олеся, Круговий Андрій, Старовойда Валерія, Сай Дмитро, Бочева Марія та багато інших студентів, які довели, що вміють бути креативними та цікавими.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт