Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

21.05.2012

Лист вдячності з Університету Північної Кароліни

Національний гірничий університет давно зарекомендував себе, як інноваційний та прогресивний вищий навчальний заклад. І чергове підтвердження цьому – закордонні контакти та успіхи студентів, аспірантів та науковців. Зокрема, плідною стала участь професора Артема Бардася у проекті X-Culture в університеті Північної Кароліни (Школа Бізнесу та Економіки ім. Дж.Браяна, кафедра Адміністрування Бізнесом).


На адресу університету надійшов лист вдячності, у якому доктор Василь Тарас висловлює вдячність та дає високу оцінку роботі професора Бардася та НГУ в цілому:

«Шановний Ректор Геннадій Півняк! Від імені всього колективу я хотів би подякувати Вам за значний внесок Артема Бардася у здійснення проекту X-Culture. X-Culture проект являє собою великомасштабне, засноване на досвіді тренування , яке було створено з метою забезпечення студентів можливістю отримати досвід з перших рук у сфері міжнародного віртуального співробітництва. У загальній кількості дві тисячі студентів із 40 університетів 30 країн 6 континентів брали участь у зазначеному проекті протягом семестру. Працюючи у віртуальній міжнародній команді 8 тижнів, студенти розробили ділові пропозиції глобальній компанії і забезпечили її детальним планом по впровадженню ідеї . До того ж, X-Culture проект може бути платформою для високоякісних досліджень динаміки і виконань у глобальній міжнародній команді. Багаторівневі дані, зібрані протягом тривалого часу в рамках проекту, використані для вивчення динаміки й продуктивності роботи глобальних міжнародних робочих груп. Проект також сприяє нашому розумінню, чому деякі команди працюють краще, ніж інші і що необхідно для того, аби міжнародним компаніям досягти успіху.

Двадцять студентів Артема Бардася взяли участь у виконанні проекту X-Culture-2012. Ви можете пишатися тим, що Ваші колеги та студенти усе виконували дуже добре.

Професор Бардась Артем є дуже надійний партнер. З повною відповідальністю ставився до виконання проекту. Ваші студенти були так само вправні, наша прискіплива оцінка знань і здібностей довела, що вони є надзвичайно обізнаними і добре підготовленими професійно.

Я розумію, що саме Ваша персональна підтримка надала такого успіху професору Артему Бардасю і студентам Вашого університету. Така підтримка є вкрай важливою – і я дуже вдячний Вам за це.

Як координатор проекту X-Culture, я хотів би подякувати Вам, Вашим колегам і студентам Вашого університету за добре виконану роботу і значний внесок у виконання проекту. Ми чекаємо з нетерпінням на продовження співпраці із Вашим університетом! Дуже щиро, Доктор Василь Тарас. Кафедра Адміністрування Бізнесом, Школа Бізнесу та Економіки імені Джозефа Браяна, Уінверситет Північної Кароліни»

Підготувала Дарина Бутко, ІАЦ НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт