Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

15.12.2011

В гостях у НГУ

НГУ відвідала делегація Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вже втрете представники гірничого зустрічаються з представниками вишів Черкащини в рамках ініціативи про налагодження співробітництва між вузами двох областей, яке започатковано з «легкої руки» голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба.

Освітня діяльність Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини розвивається за двома основними напрямами: педагогічним та єкономічним. Цього разу обмінюватися досвідом приїхали Анатолій Степанович Музиченко, доктор економічних наук, професор, завкафедрою економіки підприємств та фінансів, Комар Тетяна Василівна, декан економічного факультету, Рогальська Інна Петрівна, професор, доктор педагогічних наук і Венжега Дмитро Ігороевич, керівник, нещодавно створеного при університеті, бізнес-інкубатору.


Гості відвідали музеї НГУ, і зізналися, згодом, що їх вразили масштаби вузу та його велика історія. В програмі візиту було передбачено спілкування гостей з провідними спеціалістами відповідного напряму діяльності НГУ. Так Володимир Олександрович Салов, начальник навчально-методичного управління з'ясовував з колегами актуальні питання щодо співробітництва у сфері педагогіки вищої школи, директор інституту економіки Олександр Шаров розповів гостям про здобутки в сфері економічної освіти, керівники бізнес-інкубаторів вузів підписали договір про співпрацю, а також домовились про спільну розробку програми підготовки підприємців. Загалом, як зазначили учасники зустрічі, було знайдено багато нових тем для співробітництва, а різноплановість вузів гуманітарного УДПУ та технічного НГУ сприятиме взаємозбагаченню.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт