Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

10.04.2012

Студентська весна 2012

Весна – пора усмішок. І цей, по справжньому весняний настрій подарували учасники фестивалю «Студентська весна» в НГУ, який відбувся 5 квітня. На сцені студенти продемонстрували свої таланти з різних жанрів мистецтва та поділились своїми творчими надбаннями із глядачами, організувавши справжнє свято художньої самодіяльності.

«Студентська весна» це міжвузівський фестиваль творчої молоді, який проводиться з метою подальшого розвитку самодіяльного народного мистецтва у вищих навчальних закладах.

В цей день зала нашого університету «гуділа» від студентів та гостей, які очікували видовищних та захоплюючих номерів. Фестиваль в НГУ розпочали студенти, виконавши пісню «Я твой студент, Днепропетровский горный», автором якої є випускник НГУ.

На сцені було багато танців: дівчата студії сучасного танцю “J-soul” подарували глядачам запальний танець, та зробили дійсно неочікуваний сюрприз – на сцені разом із ними був Кирило Мізько, студент нашого університету, який награвав дівчатам ритм для їхнього танцю на ударній установці, а потім станцював разом із ними під бурхливі оплески глядачів. Колектив бального танцю НГУ заворожив кожного присутнього ніжним та чуттєвим вальсом. На сцені глядачі побачили і стильних та епатажних Майклів Джексонів – хлопців колективу Dance-complex “CTR” під керівництвом Євгена Могили, які виконали танець «Jackson». До речі, цей же колектив вразив глядачів неймовірним танцем «Кукловоды». Інші танцювальні номери фестивалю були не менш яскравими, та підкорили публіку своєю емоційністю.

Дівчатам у цей вечір зізнавались у коханні українською мовою хлопці із Анголи, заспівавши разом із вокальним колективом «Мальви», а також студенти гірничого інституту, виконавши авторську пісню про кохання у стилі реп.

Улюбленець дівчат, яскравий та співочий студент гірничого, Олександр Мазаний виконав пісню «Небо на ладони», остаточно «розтопивши» їх своїм вокалом. Та співали не лише хлопці – сильним та емоційним вокалом «запалили» глядачів Юлія Мошенець та Катерина Вистороп із композицією «Rusian roulette», Олена Ольшицька виконала пісню “Feeling good”, та Жанна Авакова, яка заспівала пісню "Rolling in the deep". Були й спільні пісенні виступи дівчат разом з хлопцями.

 

Цей вечір порадував також поціновувачів театру – театральна студія «Шестое чувство» організувала постановку п’єси «За двома зайцями».

«Ми із напарницею дуже любимо співати, і вирішили разом підготувати номер для сьогоднішнього виступу. – поділилась враженнями учасниця фестивалю Юлія Мошенець. – Особисто я співаю завжди і всюди, бо дуже це люблю. Тож, перемога для мене не принципова, я отримала задоволення і від участі.»

Переможця «Студентської весни» в НГУ, який візьме участь у фінальному (міському) гала-концерті, визначить жюрі, до складу якого входять представники Дніпропетровської міської ради по справах молоді і спорту, та глядачів, які голосують за ті номери, які сподобались найбільше.

Дякуємо організаторам та учасникам за те, що принесли у наш університет справжню весну та сонячний настрій, не залежно від того, хто отримає перемогу!

Діана Максименко, студентський прес-центр


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт