Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

02.04.2012

VІІ Міжнародний Форум студентів "Розширюючи обрії" в НГУ - результати

Наш університет приймав учасників - студентів, магістрів і аспірантів з навчальних закладів Київщини , Сумщини, Донеччини , Одещини та Дніпропетровщини . Серед учасників Форуму також були студенти і молоді науковці Латвії, Кіпру та Росії. Доповіді учасників оцінювало високопрофесійне журі, у складі якого були як викладачі іноземних мов, так і спеціалісти, які володіють іноземними мовами, науковці та фахівці з України, Німеччини, Америки.

За цієї нагоди кафедра іноземних мов провела семінари, які поділялись по секціям залежно від напрямку навчання студентів (інформаційні технології, право, менеджмент, екологія, економіка).

Протягом двох годин студенти, які попередньо зареєструвались для участі у конференції, виступали перед аудиторією зі своїми доповідями з обраної теми.  Доповідачі продемонстрували свій рівень знань іноземної мови, повністю розкривши самостійно обрану тему доповіді англійською. Після виступу кожен поспілкувався із слухачами, та відповів на їх питання (звісно, англійською мовою). 

До підготовки конференції поставились серйозно як організатори, так і студенти. Тож, чекаємо наступних семінарів, завдяки яким можна дізнатись цікаву інформацію та поспілкуватись і подискутувати іноземною мовою із студентами та викладачами у незвичному цікавому форматі.

Діана Максименко, студентський прес-центр НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт