Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

11.01.2012

До уваги керівників навчальних закладів

Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародному екологічному форумі «Довкілля для України», який відбудеться 24–26 квітня 2012 року в м. Києві.

Організаторами заходу є Міністерство екології та природних ресурсів України, Всеукраїнська екологічна ліга, Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів (генеральний розпорядник).

Міжнародний екологічний форум проходить за сприяння Кабінету Міністрів України згідно з дорученням Прем’єр-міністра М. Я. Азарова від 3 листопада 2011 року.

Заходи Форуму передбачають проведення міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій, круглих столів, всеукраїнського конкурсу-захисту екологічних проектів студентів та аспірантів, підведення підсумків та вручення нагород Всеукраїнського конкурсу «Лідер природоохоронної діяльності – 2011», міжнародного бізнес-форуму, а також міжнародної виставки «Довкілля 2012».

Урочисте відкриття Форуму відбудеться 24 квітня 2012 року о 10.00 у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15).

Маємо надію на Вашу участь та подальшу співпрацю в галузі охорони довкілля.

Докладнішу інформацію про заходи Форуму розміщено на сайтах Міністерства екології та природних ресурсів України (www.mern.gov.ua), Всеукраїнської екологічної ліги (www.ecoleague.net) та Генерального розпорядника ТОВ «Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів» (www.group-expo.com).

джерело: dn.hosti.in.ua


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт