Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

18.06.2013

Випускний бал в НГУ

Традицію проведення випускного балу закладено у Катеринославському вищому гірничому училищі на початку ХХ сторіччя. У 2005 році цю традицію відновлено та насичено новими сучасними елементами. Бал в НГУ, зазвичай, проходить за участю представників керівництва області та міста, роботодавців, наукових і освітянських партнерів, бізнесових структур й успішних випускників попередніх років.

Випускний бал проходить під егідою Асоціації випускників НГУ. До початку балу студенти кілька місяців навчаються класичним танцям у артиста балету Дніпропетровського академічного театру опери та балету Вадим Кащєєва. Акомпанемент танцюючим парам на балу забезпечує симфонічний оркестр оперного під керівництвом народного артиста України Володимира Гаркуші. Випускниці і випускники гірничого танцюють урочистий вальс, запальне танго, іронічну польку, грайливу мазурку…

Мета балу не лише прекрасні танці, а й відзначення кращих з кращих – у номінаціях: «За активну життєву позицію» й «За палке стремління до знань». Відмінники отримують цінні подарунки й від спонсорів. Наприкінці свята обирають Короля і Королеву балу.

Цього року урочистий дев’ятий випускний бал відбудеться 21 червня о 20.00. Випускники гірничого танцюватимуть нестримне танго, мазурку, польку, менует, віденський вальс і, звичайно, феєричний королівський вальс. Вхід за запрошеннями.





До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт