Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

24.04.2014 В НГУ згадували Велику Перемогу

Двадцять третього квітня в Національному гірничому університеті пройшло засідання військово-історичного клубу ім. капітана А.Грязнова на тему «Шляхами Перемоги».

24.04.2014 Національний гірничий університет удостоєний диплома: «За активну профорієнтаційну роботу серед молоді»

10-12 квітня в Києві у приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва відбулася щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2014» та виставка закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном”.

23.04.2014 Викладачі Катеринославського вищого гірничого училища (нині - НГУ) сприяли розвитку місцевого відділення Російського технічного товариства

У Народному музеї історії НГУ ім. О. М. Поля пройшло чергове засідання історико-краєзнавчого клубу «Грані».

20.04.2014 Вітаємо з Великоднем! Христос Воскрес!

Зі святом!

19.04.2014 Взяла любов з собою у дорогу

Сьогодні 50-річний ювілей доцента кафедри історії та політичної теорії НГУ, обдарованого філолога, талановитої жінки, яка має звання "МАТЕРІ-ГЕРОЇНІ" Ірині Цюп'як.

18.04.2014 НГУ працює з талановитими школярами

Кафедра гірничих машин та інжинірінгу активно працює на перспективу, а точніше шукає талановитих школярів, залучає до кафедрального гуртка «Механік» і, як правило, ці юнаки і дівчата обирають гірничий. Зазначимо, що такий досвід буде корисним й для інших кафедр.

17.04.2014 В НГУ пройшла VIII міжвузівська студентська наукова конференція: «Кримінальне право, кримінологія та кримінальний процес: історія, тенденції, проблеми»

Сімнадцятого квітня в НГУ кафедра кримінального права та кримінології юридичного факультету традиційно провела VIII міжвузівську студентську наукову конференцію на тему: «Кримінальне право, кримінологія та кримінальний процес: історія, тенденції, проблеми», яка цього року присвячена 115-річному ювілею одного з найстаріших навчальних закладів України – Національному гірничому університету.

16.04.2014 «Уходя, оставить след – это больше, чем остаться» - В НГУ вшанували пам’ять про доцента кафедри теоретичної та будівельної механіки Василя Івановича Роздяловського

У бібліотеці Національного гірничого університету відзначили 100 років від дня народження доцента кафедри теоретичної та будівельної механіки Василя Івановича Роздяловського.

15.04.2014 Свято, яке запам’ятається надовго

Днями в культурно-освітньому центрі НГУ пройшло одне з найяскравіших свят студентів-гірників НГУ - День відмінника.

15.04.2014 Переможців Десятого конку курсу ім.О.Гончара на сторінках журналу «Бористен» нагородили в НГУ

Вже десять років поспіль журнал «Бористен» за підтримки Національного гірничого університету організовує щорічний конкурс ім.О. Гончара на сторінках часопису. Нагородження традиційно відбувається у стінах гірничого.


Новости 141 - 150 із 1394
Початок | Попер. | 13 14 15 16 17 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт